Over ons

Buysse Food Solutions is de exclusieve verdeler in de Benelux van de producten van Fratelli Pagani, Pagani Chef, Taberner en Sapori Nostrani. Van exclusieve aroma's en ingrediënten voor de industriële klanten tot marinades, mengsels en kruiden voor de ambachtelijke versspecialist. Ook risotto's voor de consumenten die kwaliteit weten te appreciëren.

Missie

Buysse Food Solutions is er voor alle vakspecialisten. Door te werken met partners met ervaring en innoverende producten kan BFS samen met zijn klanten de oplossing vinden om onderscheidend te zijn. Van de mooiste creaties in de toonbank tot de lekkerste en meest kwalitatieve vleeswaren.

Visie

Buysse Food Solutions gaat steeds voor hoogkwalitatieve producten die voldoen aan de hoogste eisen. Producten die verfijnd en geraffineerd zijn door hun samenstelling. Producten die meerwaarde creëren. De vergaarde kennis zorgt ervoor dat Buysse Food Solutions onderscheidend is op vlak van vleesbewerking en –behandeling. Die kennis blijven we vergaren en delen om te zorgen voor een verrijking van de markt.